Elvero Disc orgonic cu dragoni pe bazorelief din obsidian negru, 11x2 cm *

250,00 Lei
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-2 zile lucrătoare

Cod Produs: 1496 Ai nevoie de ajutor? 0731.358.376 / 0723.507.078
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Remediu Feng Shui pentru bunăstare, disc orgonic cu bazorelief din obsidian negru, reprezentând 2 dragoni, realizat din pietre semipretioase de ametist, agat de foc, cuarț, turmalină neagră

Dimensiunile discului orgon: diametrul 11 cm, grosimea 2 cm

Disc orgonic realizat în România prin îmbinarea principiilor cristaloterapiei cu cele ale orgonului. Discul orgonic îmbracă forma unei frumoase decorațiuni pentru casă sau sau birou, un remediu feng shui pentru bunăstare materială,  realizată din pietre semipretioase de cuarț, agat de foc, ametist și turmalină neagră, precum si alamă, cupru, rășină și un decor central din obsidian negru în care au fost sculptați doi dragoni.Dragonul reprezinta simbolul Yang, viguarea sexului masculin, curaj si vitejie. Acesta este marinimos, plin de vitalitate si forta. În Feng Shui, dragonul este un simbol aducător de noroc, al puterii, abundenței si onoarei. Dragonii sunt un remediu Feng Shui benefic pentru afaceri, aduce previziune si intelepciune, deschide calea către noi oprtunitati.

Acest disc orgonic poate fi folosit ca un dispozitiv pentru purificare si protectie energetică, acesta îmbinând proprietățile cristaloterapiei cu capacitatea fizică de reducere a radiațiilor electromagnetice. Prin acțiunea terapeutică a pietrelor semipretioase din structura sa, acest ansamblu de cristale și pietre semiprețioase poate ridica nivelul vibrațional al spatiului în care se află, favorizând manifestarea energiilor benefice specifice pietrelor naturale folosite.

Discul orgon poate fi un frumos și util obiect de decor din pietre semiprețioase pentru casă sau birou. 


Proprietatile terapeutice ale pietrelor semipretioase din structura:

Obsidianul aduce pace lăuntrică ca o consecinţă a acceptării şi iubirii de sine. Ajută vindecarea profundă a sufletului, scoțând la suprafață adevăruri neacceptate.  Favorizează eliminarea blocajelor energetice şi ascensiunea energiei fundamentale (Kundalini). Ancorează spiritul în corpul fizic. Are puternic rol protector, atrăgând protecția unor entități ocrotitoare.

Cuarțul este cristalul cu cea mai mare capacitate de a depozita și amplifica energia subtilă, având efect vitalizant și echilibrant general. Facilitează liniștirea minții și deschiderea acesteia către mesajele intuitive ale sufletului. Protejează de energii malefice, inclusiv eterice și fizice (radiații).

Cuarţul albastru conferă capacitatea de exprimare liberă, prin afectivitatea telepaticăde dincolo de cuvinte. Conferă protecţie, siguranţă şi relaxare. Revigorează şi vindecă, insuflând puterea de înţelegere în vederea depăşirii îngrijorărilor şi temerilor. Calmează si insuflă bucuria liniştii interioare.

Agatul de foc are o mare capacitate protectoare şi de ancorare în prezent, asigură suport în perioade dificile. Activează chakra rădăcină şi stimulează vitalitatea la toate nivelurile. Dă tărie de caracter şi înlesneşte evoluţia conştiinţei.

Ametistul activează intuiția, are acţiune protectoare generală, transforma energiile „joase" în energii cu frecvențe elevate. Facilitează curăţarea şi vindecarea în plan mental, emotional, spiritual şi fizic. Conferă detașare, calm, echilibru și pace în locul trăirilor tumultoase ce macină individul. Ajută în îndepărtarea sentimentelor de vinovăţie, a complexelor şi tendinţei de autodepreciere.

Turmalina neagră curăță, purifică și transformă energia densă într-una de o vibrație mai ușoară. Ancorează energia spirituală în planul fizic, purifică și echilibrează toate chakrele are un puternic rol protector. Întărește încrederea în sine și atenuează frica. Înlesnește renunțarea la sentimentele de victimizare. Facilitează împământarea energetică și spirituală. Conectând cu chakra rădăcină, turmalina o energizează, mărind vitalitatea fizică, înlaturând gândurile negative, favorizând o atitudine lejeră și obiectivă, cu procese logice clare. Protejează împotriva emisiilor telefoanelor mobile, ceței electromagnetice, radiatiilor, atacului fizic, blestemelor si energiilor negative de orice fel.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti L - V: 09.00 - 16.00

0731.358.376 0723.507.078 office@elvero.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!