Durata de livrare: 1-2 zile lucrătoare
Icoana este concepută și realizată manual, în România prin îmbinarea principiilor cristaloterapiei cu cele ale orgonului. Icoana reprezentând Maica Domnului cu Pruncul este realizată din pietre naturale semipretioase de aventurin, selenit, rodonit, cuarț, cuarț roz și ochi de tigru, precum si alamă, cupru, rășină și un medalion central realizat manual cu Fecioara Maria și pruncul Iisus, simbol al iubirii desăvârşite, al ajutorului divin și compasiunii.
Icoana Fecioarei Maria, din pietre naturale, îmbină proprietățile cristaloterapiei cu capacitatea piezoelectrică specifică orgonului, cu precădere capacitatea de protecție electromagnetică.
Vă recomandăm folosirea acestei iconițe orgon consacrate Fecioarei Maria nu doar ca un obiect religios, spiritual sau decorațiune din pietre naturale, în casă, la birou sau în cabinetul de terapie. Icoana Maicii Domnului din pietre naturale este un veritabil instrument cristaloterapeutic, putând fi folosit potrivit principiilor cristaloterapiei, fiind de un real folos în purificarea energetică și încărcarea cu energii benefice, elevate a spațiului în care se află.
Icoana poate fi un frumos și util obiect de decor din pietre naturale pentru casă sau birou, precum și un cadou inspirat cu ocazia cununiei, botezului sau de casă nouă.
Dimensiuni icoana orgon Fecioara Maria: diametrul 7 cm, grosimea 2.5 cm
Greutatea aproximativă a icoanei din pietre naturale cu Fecioara Maria și Pruncul: 140 gr
Icoana Maici Domnului cu pruncul din pietre naturale vine însoțită de un suport din lemn, precum cel din imagini, pentru susținerea acesteia.
Aventurinul verde este piatra ce are capacitatea de a-si face simțită prezența, în mod subtil, atât în plan afectiv, prin inducerea stării de relaxare, detensionare și calm, prin controlul sentimentelor durabile asupra emoțiilor instabile, cât și în plan material, aducând fericire, noroc, reușite și prosperitate.
Cuarțul roz este considerat cel mai puternic cristal în înlăturarea traumelor emoționale, facilitează explorarea și înțelegerea planului afectiv, precum și echilibrarea structurii energetice. Induce o vindecare interioară profundă şi iubire de sine. Restabileşte încrederea şi armonia în relaţiile existente şi încurajează dragostea necondiţionată. Absoarbe cu blândeţe energia negativă şi o înlocuieşte cu vibraţii afectuoase. Favorizează iertarea de sine şi acceptarea, invocă încrederea în sine şi constiinţa propriei valori. Creează premisele conectării la sursa interioară a puterii și inspirației benefice.
Cuarțul (cristalul de stâncă) este cristalul cu cea mai mare capacitate de a depozita și amplifica energia subtilă, având efect vitalizant și echilibrant general. Facilitează liniștirea minții și deschiderea acesteia către mesajele intuitive ale sufletului. Protejează de energii malefice, inclusiv eterice și fizice (radiații).
Rodonitul este considerat piatra altruistului. Acesta imprimă iubirii atât flexibilitate cât și stabilitate și fermitate, moderând și elevând sensibilitatea, când aceasta este excesivă, sau amplificând-o și rafinând-o, atunci când este deficitară. De asemenea, induce stare de calm, siguranță și încredere în sine, ajutând la depășirea complexelor.
Selenitul are o vibraţie înaltă. Conferă claritate minţii, accede la conştiinţa angelică şi la planul superior. Piatră calmă, inspira o pace profundă. Permite întoarcerea la vieţile anterioare, pune net evidenţă lecţiile încă neînsuşite, facilitând cea mai bună rezolvare a lor. Faciliteaza procesul de gândire şi introspecţia. Permite conştientizarea a ceea ce s-a produs la nivel subconştient.
Ochi de tigru armonizează planul emotional cu cel mental. Asociază energia terestră cu cea solară pentru a genera o stare vibrațională înaltă, dar ancorată, care atrage energiile spirituale către Pâmânt. Insuflă stabilitate, ancorează în realitatea concretă, facilitând manifestarea în plan fizic prin prisma intuiției, iubirii și înțelegerii. Facilitează vindecarea problemelor legate de conștiința propriei valori, autocritică și creativitate blocată. Favorizează recunoașterea talentelor și a facultăților individului, dar și a defectelor. Ajută în distincția între dorințe și nevoile reale.