Elvero Pandantiv oval cu malachit. Muguri de primăvară în Suflet

150,00 RON
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-2 zile lucrătoare

Cod Produs: 0719 Ai nevoie de ajutor? 0731.358.376 / 0723.507.078
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Medalion oval, tip enamel, din malachit, danburit, angelit, charoit, cuarț roz, turmalină roz, cu model filigranat colorat

Dimensiunile medalionului din pietre semipretioase sunt: 5 cm x 3 cm și 1 cm grosime

Pandantivul este realizat din pietre semiprețioase de malachit, danburit, angelit, charoit, cuarț roz, turmalină roz, alături de cupru, alamă, rășină și un model filigrant colorat în centru prin tehnici specifice ce amintesc de bijuteriile enamel.

Mesajul pandantivului prin pietrele semiprețioase din structura sa:

A ierta presupune a accepta prezentul așa cum este în acest moment și a accepta trecutul așa cum a fost, eliberate de așteptări și de iluzia a ceea ce ar fi putut să fie diferit. Iertarea nu exclude însușirea lecțiilor trecutului și prezentului, a învață din propiile experiențele, cu atât mai mult cu cât acestea îți definesc viitorul.

Pandantivul handmade din pietre naturale semiprețiose vine însoțit de un șnur de piele intoarsa cu lungimea de 90 cm. Daca doriti un snur mai gros, cu sistem de inchidere, cu lungimea de 45 cm, puteti comanda aici.

Acest pandantiv tip enamel face parte din gama bijuteriilor ElveroR, realizată de Elvero începând cu anul 2012. Bijuteriile Elvero sunt bijuterii handmade, realizate în România, din pietre semiprețioase naturale.

 

Proprietățile pietrelor semiprețioase naturale din structura pandantivului

Malachitul facilitează împăcarea cu sine și cu ceilalți. Este una dintre cele mai puternice pietre vindecătoare, dezgropând rădăcina suferinţelor scoate la iveală gândurile şi emoţiile reziduale ce reprezintă cauza dezechilibrelor și blocajelor. Este punctul de plecare pe drumul către propria regăsire, al metamorfozei interioare, ajutând la dezvoltarea fizică, mentală şi spirituală armonioasă. Aduce succes în afaceri şi negocieri.

Danburitul are o vibraţie pură, acționând cu precădere asupra inimii. Activează intelectul şi constiinţa superioară, făcând legătura cu regatele angelice. Facilitează schimbarea rofundă şi lasarea în urmă a trecutului. Aliniază chakra inimii cu chakrele superioare.

Angelitul aduce protecția și sprijinul îngerilor ocrotitori și ghizilor spirituali de lumină. Înlesnește accesul la vibrații înalte, acceptarea adevarului și a lucrurilor care nu pot fi schimbate. Favorizează conectarea la cunoașterea universală, mărește vigilența, facilitează procesul de renaștere, stimulează vindecarea.

Charoitul reaminteşte trecutul pentru a descoperi resorturile diferitelor trăiri, temeri, blocaje, pentru ca omul să poată învăţa despre prezent, înţelegând şi acceptând faţa ascunsă a evenimentelor. Facilitează regăsirea păcii interioare, a siguranţei şi securităţii. Energia sa deschide și purifică cel de-al treilea ochi, chakra coroană și chakrele superioare facilitând intuiția. Susține asumarea responsabilității pentru propria persoană, pentru energia și vibrația ce le purtăm și  împărtășim cu ceilalți, cu Universul.

Cuarțul roz, puternic în înlăturarea traumelor emoționale, facilitează explorarea și înțelegerea planului afectiv. Induce vindecare interioară profundă şi iubire. Restabileşte încrederea şi armonia în relaţiile existente şi încurajează dragostea necondiţionată. Favorizează iertarea şi acceptarea. Creează premisele conectării la sursa interioară a puterii și inspirației benefice.

Turmalina roz are atributul special de a ajuta la vindecarea rănilor ascune ale sufletului, astfel încât persoana să devină aptă de a primi şi de a dărui iubire. Facilitează vindecarea rănilor emoționale, cu precădere a celor ce își au originea în copilărie. Susține legătura dintre inimă și chakra coroană. Stimulează receptivitatea la energii vindecătoare. Insuflă blândețe, toleranță, curajul de a iubi, pace.

 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti L - V: 09.00 - 16.00

0731.358.376 0723.507.078 office@elvero.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!