Elvero Pandantiv Triquetra din pietre semiprețioase naturale

150,00 RON
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-2 zile lucrătoare

Cod Produs: 1490 Ai nevoie de ajutor? 0731.358.376 / 0723.507.078
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Medalion triquetra din pietre semiprețioase de hemimorfit, angelit, apatit, agat albastru, labradorit, cuarț. Amuletă trinitate.

 

Dimensiunile pandantivului sunt: 5 cm diametrul, 1 cm grosime

Pandantivul spiritual Triquetra este realizat din pietre semiprețioase de hemimorfit, angelit, apatit, agat albastru, labradorit, cuarț, alături de cupru, alamă și un important simbol spiritual: Triquetra sau Nodul Trinității. Triquetra este simbolul Sfintei Treimi ce facilitează protecţia energetică, legătura cu divinitatea, primirea ajutoarelor și darurilor divine. Simbolizează și cele trei stadii ale existenței: viața, moartea și renașterea. Este și un simbol al familiei (mama, tată și copil), al timpului (trecut, prezent și viitor). Cercul din interiorul simbolului reprezentând legătura dintre elementele constitutive.

Pandantivul de inspirație ezoterică are un șnur negru, simplu din bumbac cerat cu lungimea de 90 cm, dar poate fi purtat și pe un lănțișor.
Daca doriti un snur textil mai gros, cu sistem de inchidere, cu lungimea de 45 cm, puteti comanda aici.

Acest medalion spiritual face parte din gama bijuteriilor ElveroR, realizată de Elvero începând cu anul 2012. Bijuteriile Elvero sunt realizate manual, în România, din pietre semiprețioase.
 

Proprietățile prietrelor semiprețioase naturale din structura amuletei triquetra

Hemimorfitul manifestă vibrația bucuriei și stării de bine, induce relaxare, susține libera exprimare a sentimentelor, vindecarea relațiilor disfuncționale și karmice, învață relaționarea prin intermediul sufletului, empatia, abandonarea resentimentelor și iertarea. Are o vibrație ridicată ce facilitează comunicarea cu lumea spirituala, activează chakra coroana și cel de-al treilea ochi, facilitează încărcarea cu energii de vibrație înaltă.
Angelitul aduce protecția și sprijinul îngerilor ocrotitori și ghizilor spirituali de lumină. Înlesnește accesul la vibrații înalte, acceptarea adevarului și a lucrurilor care nu pot fi schimbate. Favorizează conectarea la cunoașterea universală, facilitează procesul de renaștere interioară și vindecarea.
Apatitul face legătura între materie şi conştiinţă, stimulează intelectul, legătura cu lumile spirituale, insufă inspirație, susținând în găsirea de soluții la cele mai apăsătoare și de durată probleme și întrebări. Facilitează cunoaşterea adevărului. Are un puternic rol protector și susține legătura cu divinitatea. Apatitul albastru elevează spiritual și insuflă o perspectivă pozitivă, superioară și o atitudine plină de speranță asupra oricarei situații, pentru a nu fi copleșiți de emoții.
Agatul este un simbol al protecției, ocrotirii. Piatră de ancorare, favorizează echilibrul emoţional, fizic şi intelectual. Favorizează acceptarea de sine, fundament al încrederii în propria persoană. Agatul albastru aduce pace, seninătare, fericire, deschizând canalul către energiile binefăcătoare ce înlătură rezidurile mental-emoționale și energetice, accelerând evoluția spirituală.
Labradoritul, piatră a cunoaşterii ezoterice, dezvoltă conştiinţa, stimulează intuiţia şi abilitatile psihice, ancorează energiile spirituale în corpul fizic. Facilitează iniţierea în mistere. Piatră de transformare, pregateşte corpul şi sufletul pentru procesul de ascensiune. Creează în aură focare de rezonanță înaltă, facilitând influxul de energii elevate și, prin aceasta, protejează, elimină instabilitatea emoțională, stimulează procesele de autovindecare.
Cuarțul este cristalul cu cea mai mare capacitate de a depozita și amplifica energia subtilă, având efect vitalizant și echilibrant general. Facilitează liniștirea minții și deschiderea acesteia către mesajele intuitive ale sufletului. Protejează de energii malefice, inclusiv eterice și fizice (radiații).
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti L - V: 09.00 - 16.00

0731.358.376 0723.507.078 office@elvero.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!