Elvero Icoana Inger in rugaciune din pietre naturale

1 Review
435,00 Lei
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-2 zile lucrătoare

Cod Produs: 2177 Ai nevoie de ajutor? 0731.358.376 / 0723.507.078
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (1)

Icoană Înger păzitor în rugăciune realizată din pietre semipretioase naturale de lapis lazuli, serafinit, citrin, ametist, cuarț roz. Decorațiuni angelice din pietre naturale semiprețioase.

 

Dimensiuni decorațiune Înger păzitor: diametrul 11 cm, grosimea aprox. 2 cm
Greutate aprox. decoratiune fluture din pietre naturale: 290 gr

O decorațiune orgon consacrată îngerilor păzitori, din pietre naturale semiprețioase, realizată în România prin îmbinarea principiilor cristaloterapiei cu cele ale orgonului. Discul din pietre naturale Înger în rugăciune îmbracă forma unei frumoase decorațiuni realizate din pietre semipretioase de lapis lazuli, serafinit, citrin, ametist, cuarț roz, precum si din alamă, cupru, rășină.

Vă recomandăm folosirea acestui disc orgonic nu doar ca o decorațiune din pietre naturale semiprețioase, în casă, la birou, în cabinetul de terapie, ci și ca un veritabil instrument cristaloterapeutic, putând fi programat și încărcat energetic, utilizat în practici terapeutice, energetice sau spirituale, în purificarea energetică și încărcarea cu energii benefice, elevate a spațiului în care se află. Decorațiunea orgonică din pietre naturale îmbină proprietățile cristaloterapeutice ale pietrelor semiprețioase din structură cu capacitatea piezoelectrică specifică orgonului, cu precădere capacitatea de protecție electromagnetică.

Pentru susținerea în poziție verticală a acestei decorațiuni Înger păzitor în rugăciune, vă recomandăm un suport metalic.

Discul orgon poate fi un frumos și util obiect de decor din pietre semiprețioase pentru casă sau birou. Această decorațiune angelică din pietre naturale poate fi un inspirat cadou cu ocazia nașterii unui copil, a botezului sau chiar pentru cununie și mutarea într-o casă nouă.

 

Proprietățile pietrelor semipretioase din structura decorațiunii Înger păzitor în rugăciune:


Lapis-lazuli este una dintre cele mai importante pietre pentru evoluția spirituală, facilitând regăsirea de sine, meditația și cunoașterea intuitivă. În acest scop, ajută la ridicarea nivelului de conștiință, facilitează accesul la subconștient și supraconștient, precum și la entitățile benefice de lumină, ridică nivelul vibrației aurei bioenergetice. Este o piatră protectoare care creează contactul cu spiritele-paznici. Stimulează puterea personală și pe cea spirituală.

Serafinitul rezonează cu tărâmurile îngerilor – în special aceia care lucrează pentru restaurarea stării de sănătate și echilibru al planetei și umanității. Energia sa cu o frecvență înaltă. Serafinitul poate ajuta la curățarea matricei genetice de toate obiceiurile și tendințele învechite sau depășite. Serafinitul este descoperirea și procesarea bolilor ce au legătură cu viețile trecute. Este o piatră excelentă pentru alinierea corpului cu energia Luminii. Serafinitul este ideal pentru persoanele care se simt deconectate de corpul fizic, permițându-le să înțeleagă natura și atributele nevoilor fizice. Scopul serafinitului este de a aduce energia Luminii în corp, exprimând-o printr-o stare bună de sănătate. Serafinitul creează legături energetice între nivelurile fizice și cele angelice, fiind un instrument puternic pentru  comunicarea cu îngerii, oferind ajutor pentru însănătoșirea corpului, minții, spiritului. Serafinitul ajută la eliberarea energiilor emoționale ce nu mai sunt necesare. Aduce iluminare și energia bucuriei în corpul emoțional.

Citrinul dinamizează și echilibrează voința, forța interioară, perseverența și curajul. Conferă luciditate, discernământ, curajul de a pune lucrurile în ordine, ajutând individul să se impună, însă nu prin agresivitate, ci prin forța conferită de echilibrul interior. Citrinul vitalizează, amplifică puterea de a rezista și de a depăși opozițiile și piedicile. Purifică si echilibrează chakrele şi corpurile subtile. Ajută în rezolvarea neîntelegerilor familiale sau colective.

Cuarțul roz este considerat cel mai puternic cristal în înlăturarea traumelor emoționale, facilitează explorarea și înțelegerea planului afectiv, precum și echilibrarea structurii energetice. Induce o vindecare interioară profundă şi iubire de sine. Restabileşte încrederea şi armonia în relaţiile existente şi încurajează dragostea necondiţionată. Absoarbe cu blândeţe energia negativă şi o înlocuieşte cu vibraţii afectuoase. Favorizează iertarea de sine şi acceptarea, invocă încrederea în sine şi constiinţa propriei valori. Creează premisele conectării la sursa interioară a puterii și inspirației benefice.

 

Ametistul susține restabilirea legăturii dintre om și univers, facilitează dragostea pentru divin, susține altruismul și inteligența spirituală. Activează intuiția și stimulează înclinațiile psihice. Are acţiune protectoare generală, transforma energiile „joase" în energii cu frecvențe elevate, proprii lumii spirituale și eterice. Facilitează curăţarea şi vindecarea în plan mental, emotional, spiritual şi fizic. Conferă detașare, calm, echilibru și pace în locul trăirilor tumultoase ce macină individul. Ajută în îndepărtarea sentimentelor de vinovăţie, a complexelor şi tendinţei de autodepreciere.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.
Achizitie verificata

Carmen Pop,

Am achizitionat aceasta icoana pentru cadou de botez. Este de o calitate exceptionala, creata cu o inspiratie si o minutiozitate care merita toata consideratia. Un produs unicat, din cristale naturale, care aduce in orice loc armonie si protecție.

Raspunde

A fost util acest review?

2 persoane au considerat acest review util!

Elvero,

Va multumim doamna Pop! Speram ca acolo unde a ajuns Icoana Inger in rugaciune cu pietre naturale să aducă Lumină si bucurie!
Vă așteptăm oricând la elvero.ro !

Suport clienti L - V: 09.00 - 16.00

0731.358.376 0723.507.078 office@elvero.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!