Elvero Arhanghelul Ariel decoratiune orgon din pietre naturale *

530,00 RON
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-2 zile lucrătoare

Cod Produs: 1338 Ai nevoie de ajutor? 0731.358.376 / 0723.507.078
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Video (1)
  • Review-uri (0)

Decorațiune orgon Arhenghelul Ariel din pietre naturale semiprețioase. Arhanghelul Ariel este cunoscut ca îngerul bunăstării, curajului, manifestării potențialului interior.


Decoratiunea Arhanghel Ariel, este realizată din pietre naturale de peridot, citrin, crisopraz, ochi de tigru, ametist, cuart, turmalină neagră, alături de cupru, alamă, rășină și o reprezentare grafică a arhanghelului Ariel, îngerul bunăstării curajului, manifestării potențialului interior.

Dimensiuni: diametrul 17 cm, inaltimea 2 cm

Greutate aproximativă: 970 gr

Pentru susținerea în poziție verticală a acestei icoane consacrate Arhanghelului Ariel, vă recomandăm un suport metalic.

Icoana orgon Arhanghelul Ariel este marca ElveroR, fiind concepută și realizată manual în România.

Vă recomandăm folosirea acestui disc orgonic nu doar ca o decorațiune din pietre naturale semiprețioase, în casă sau la birou, ci și ca un veritabil instrument cristalo-terapeutic, putând fi programat și încărcat energetic, utilizat în practici terapeutice, energetice sau spirituale, în purificarea energetică și încărcarea cu energii benefice, elevate a spațiului în care se află. Decorațiunea orgonică din pietre naturale îmbină, sub înfățișarea artistică a Arhanghelului Ariel, proprietățile cristaloterapeutice ale pietrelor semiprețioase din structură cu capacitatea piezoelectrică specifică orgonului, cu precădere capacitatea de protecție electromagnetică. Icoana Arhanghelului Ariel poate fi o frumoasă și utilă decorațiune angelică din pietre naturale ce vă va împodobi casa, biroul sau cabinetul de terapie.

De asemenea, icoana consacrata Arhanghelului Jofiel poate fi un inspirat cadou cu ocazia botezului, cununiei, de casa nouă.

Nu asezati peste ea obiecte fierbinti deoarece vor afecta rasina, matuind-o iremediabil.

 

Despre Arhanghelul Ariel


Numele arhanghelului Ariel înseamnă "Leul sau Leoaica lui Dumnezeu". Ariel este un arhanghel menționat în mistica creștină, în tradiția iudaică, în textele apocrife, Cartea lui Enoh. În lucrarea Ierarhia Sfinților Îngeri de Thomas Heywood, Ariel este numit "mare Domn al Pământului."
Arhanghelul Ariel este asociat cu vântul, cu forța divină și cu energia divină a Vântului. Arhanghelul Ariel insuflă curaj, forță interioară, manifestată cu grație, ne ghidează să avem încredere în Sine nostru și în forțele și resursele noastre interioare. Îngerul Ariel ne ajută să ne eliberăm de insuccesele și nereușitele din trecut, să depășim blocajele ce ni le-am creat în urma acestora, de frica de necunoscut. Eliberarea de aceste autolimitări creează premisele manifestării potențialului nostru interior în viața de zi cu zi.
Arhanghelul Ariel  ne poate susține în rezolvarea și depășirea problemelor ce țin de lumea materială, de nevoile noastre materiale, a problemelor ce țin de viață de zi cu zi, aprecum cele de natură financiară, socială, privind locuința. Putem invoca ajutorul arhanghelului Ariel și atunci când rezolvarea acestora ne solicită foarte mult timp și energie. Însă, este necesar să îi cerem ajutorul, rugându-l să rezolve problemele cum consideră el că este bine, în acord cu voința divină, și nu cum credem noi că ar fi trebui.
Arhanghelul Ariel ne susține și ne gidează în realizarea planurilor și proiectele benefice. Ne insuflă curajul să ne urmăm aceste idealuri, să urmăm îndemnul inimii în ceea ce realizăm, în activitățile profesionale, manifestându-ne potețialul și talentele cu care am fost înzestrați. Arhanghelul Ariel ne ajută să avem o perspectivă clară, largă și pe termen lung asupra acestor idealuri, ne deschide oportunităților, sincronicităților, ne susține în manifestarea potențialului creator propriu, ne insuflă energia să mergem înainte, perseverența, forța de a reuși. Arhanghelul Ariel ne ajută să înțelegem că avem la dispoziție tot ceea ce este necesar pentru realizarea respectivelor idealuri și proiecte.
Arhanghelul Ariel susține manifestarea abundenței și prosperității în viață. Arhanghelul Ariel ne ajută să înțelegem că necesitățile noastre materiale sunt asigurate pe măsură ce urmăm elevarea noastră interioară.


Proprietatile terapeutice ale pietrelor semipretioase din structura:


Peridotul este considerat piatra bunăstării, aducând noroc în general și atrăgând bogăția. De asemenea, ajută la eliberarea minții de griji și frământări, insuflând bucuria vieții și aducând somn odihnitor. Este o piatră protectoare pentru aură. Purifica corpurile subtile, corpul fizic, precum şi mintea. Deschide, purifica si activeaza chakrele inimii si ale plexului solar. Ajută în detaşarea de trecut şi de influenţele exterioare, pentru a urma intuiţia. Peridotul echilibrează întreaga structură, curățând-o de rezonanțe joase și facilitând emoțiile pozitive și aportul de energii benefice pentru forță și vitalitate, atât la nivel fizic cât și mental-emoțional.
Ochi de tigru armonizează planul emotional cu cel mental. Asociază energia terestră cu cea solară pentru a genera o stare vibrațională înaltă, dar ancorată, care atrage energiile spirituale către Pâmânt. Insuflă stabilitate, ancorează în realitatea concretă, facilitând manifestarea în plan fizic prin prisma intuiției, iubirii și înțelegerii. Facilitează vindecarea problemelor legate de conștiința propriei valori, autocritică și creativitate blocată. Favorizează recunoașterea talentelor și a facultăților individului, dar și a defectelor. Ajută în distincția între dorințe și nevoile reale.
Citrinul dinamizează și echilibrează voința, forța interioară, perseverența și curajul. Conferă luciditate, discernământ, curajul de a pune lucrurile în ordine, ajutând individul să se impună, însă nu prin agresivitate, ci prin forța conferită de echilibrul interior. Citrinul vitalizează, amplifică puterea de a rezista și de a depăși opozițiile și piedicile. Purifică si echilibrează chakrele şi corpurile subtile. Ajută în rezolvarea neîntelegerilor familiale sau colective.
Crisoprazul atrage prietenia, norocul, succesul, prosperitatea. Elevează trăirile, distilează emoțiile joase, tensiunile, elimină încordarea, îngrijorarea, sentimentele de inferioritate, depresia. Destinde, insuflă optimism, aduce toleranță. Apără de energii negative, influențe străine.
Ametistul susține restabilirea legăturii dintre om și univers, facilitează dragostea pentru divin, apropierea de adevărata natură a acestuia și susține altruismul și inteligența spirituală. Activează intuiția și stimulează înclinațiile psihice. Are acţiune protectoare generală, transforma energiile „joase" în energii cu frecvențe elevate, proprii lumii spirituale și eterice. Facilitează curăţarea şi vindecarea în plan mental, emotional, spiritual şi fizic. Conferă detașare, calm, echilibru și pace în locul trăirilor tumultoase ce macină individul. Ajută în îndepărtarea sentimentelor de vinovăţie, a complexelor şi tendinţei de autodepreciere.
Turmalina neagră curăță, purifică și transformă energia densă într-una de o vibrație mai ușoară. Ancorează energia spirituală în planul fizic, purifică și echilibrează toate chakrele are un puternic rol protector. Întărește încrederea în sine și atenuează frica. Înlesnește renunțarea la sentimentele de victimizare. Facilitează împământarea energetică și spirituală. Conectând cu chakra rădăcină, turmalina o energizează, mărind vitalitatea fizică, înlaturând gândurile negative, favorizând o atitudine lejeră și obiectivă, cu procese logice clare. Protejează împotriva emisiilor telefoanelor mobile, ceței electromagnetice, radiatiilor, atacului fizic, blestemelor si energiilor negative de orice fel.
Cuarțul (cristalul de stâncă) este cristalul cu cea mai mare capacitate de a depozita și amplifica energia subtilă, având efect vitalizant și echilibrant general. Facilitează liniștirea minții și deschiderea acesteia către mesajele intuitive ale sufletului. Protejează de energii malefice, inclusiv eterice și fizice (radiații).


 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti L - V: 09.00 - 16.00

0731.358.376 0723.507.078 office@elvero.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!