Elvero Piramida orgon din pietre naturale pentru bunastare *

1.000,00 RON
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-2 zile lucrătoare

Cod Produs: 1634 Ai nevoie de ajutor? 0731.358.376 / 0723.507.078
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Piramidă orgon mare, bogată în pietre naturale semiprețioase de cuarț, coral roșu, selenit, ametist, peridot, aventurin. Piramidă cristaloterapie și remediu feng shui pentru bunăstare interioară și materială.


Dimensiune: 14 cm x 14 cm x 15 cm

Această piramidă orgon bogată în pietre semiprețioase, îmbină beneficiile cristaloterapiei cu proprietățile de protecție electromagnetică ale orgonului. Piramida este realizată în Romania din pietre naturale de cuarț, coral roșu, selenit, ametist, peridot, aventurin verde, alătuir de aur de 24 k, cupru, alamă, bronz, rășină.
Pietrele naturale din piramidă au fost alese pentru energia lor ce poate fi de ajutor în demersurile și procesele de cunoaștere, acceptare și încredere în Sine, ca izvor al bunăstării interioare și materiale. Astfel această piramidă orgon din pietre naturale poate fi și un eficient remediu Feng Shui pentru susținerea bunăstării casei sau afacerii.
Graţie proprietăţilor terapeutice specifice fiecărui cristal, din componenţa sa, această piramida orgon din pietre naturale pentru bunastare poate susţine, în mod subtil, persoana în practicile energetice de vindecare şi echilibrare a planurilor emoţional, mental, spiritual şi fizic, de elevare energetică spațiului în care se află, precum și contribui la reducerea efectele nocive ale radiațiilor electromagnetice.

Vă recomandăm să folosiți piramida orgon din pietre naturale pentru bunastare, nu doar ca un obiect de decor din pietre semiprețioase. Folosiți-o în practicile de curățare energetică, meditație, tratamente energetice, precum și pentru protejarea de radiațiile electromagnetice ale telefoanelor mobile, laptopului, tabletei, calcultorului etc.

 

Proprietățile pietrelor semiprețioase din piramida orgon din pietre naturale pentru bunastare:


Ametistul susține restabilirea legăturii dintre om și univers, facilitează dragostea pentru divin, apropierea de adevărata natură a acestuia și susține altruismul și inteligența spirituală. Activează intuiția și stimulează înclinațiile psihice. Are acţiune protectoare generală, transforma energiile „joase" în energii cu frecvențe elevate, proprii lumii spirituale și eterice. Facilitează curăţarea şi vindecarea în plan mental, emotional, spiritual şi fizic. Conferă detașare, calm, echilibru și pace în locul trăirilor tumultoase ce macină individul. Ajută în îndepărtarea sentimentelor de vinovăţie, a complexelor şi tendinţei de autodepreciere.
Cuarțul (cristalul de stâncă) este cristalul cu cea mai mare capacitate de a depozita și amplifica energia subtilă, având efect vitalizant și echilibrant general. Facilitează liniștirea minții și deschiderea acesteia către mesajele intuitive ale sufletului. Protejează de energii malefice, inclusiv eterice și fizice (radiații).

Selenitul are o vibraţie înaltă. Conferă claritate minţii, accede la conştiinţa angelică şi la planul superior. Piatră calmă, inspira o pace profundă. Permite întoarcerea la vieţile anterioare, pune net evidenţă lecţiile încă neînsuşite, facilitând cea mai bună rezolvare a lor. Faciliteaza procesul de gândire şi introspecţia. Permite conştientizarea a ceea ce s-a produs la nivel subconştient.
Coralul aduce bucurie, curaj, poftă de viaţă, dar şi înţelepciune, capacitatea de a controla tendinţele impulsive. Moderează şi elevează sensibilitatea. Conferă protecție prin creșterea vitalității și a încrederii în resursele proprii. Este util, cu precădere acelora care simt nevoia să fie protejați, conferind protecție prin creșterea vitalității și a încrederii în resursele proprii; clădește din iubire, putere, stabilitate și coerență interioară. Ocrotește de energii malefice, influențe inferioare eterice sau grosiere.
Aventurinul verde este piatra ce are capacitatea de a-si face simțită prezența, în mod subtil, atât în plan afectiv, prin inducerea stării de relaxare, detensionare și calm, prin controlul sentimentelor durabile asupra emoțiilor instabile, cât și în plan material, aducând fericire, noroc, reușite și prosperitate.
Peridotul este considerat piatra bunăstării, aducând noroc în general și atrăgând bogăția. De asemenea, ajută la eliberarea minții de griji și frământări, insuflând bucuria vieții. Este o piatră protectoare pentru aură. Purifica corpurile subtile, corpul fizic, precum şi mintea. Deschide, purifica si activeaza chakrele inimii si ale plexului solar. Ajută în detaşarea de trecut şi de influenţele exterioare, pentru a urma intuiţia. Peridotul echilibrează întreaga structură, curățând-o de rezonanțe joase și facilitând emoțiile pozitive și aportul de energii benefice pentru forță și vitalitate, atât la nivel fizic cât și mental-emoțional.

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti L - V: 09.00 - 16.00

0731.358.376 0723.507.078 office@elvero.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!