Elvero Piramida orgonica din pietre semipretioase si aur *

1.000,00 RON
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-2 zile lucrătoare

Cod Produs: 1613 Ai nevoie de ajutor? 0731.358.376 / 0723.507.078
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Piramidă orgonică mare din pietre naturale semiprețioase de cuarț aqua aura, calcit, cuarț căpșună, cuarț roz, ametist, cuarț și aur de 24K. Piramidă cristaloterapie și decorațiune din pietre semiprețioase.

 


Dimensiune: 14 cm x 14 cm x 15 cm

Această piramidă orgonică din pietre semiprețioase, îmbină beneficiile cristaloterapiei cu proprietățile de protecție electromagnetică ale orgonului, fiind realizată din: foiță de aur de 24K, pietre semiprețioase de cuarț aqua aura, calcit, cuarț căpșună, cuarț roz, ametist, cuarț, alături de cupru, alamă, bronz, rășină. În interiorul piramidei s-a creat din foiță de aur, fantoma unei piramide mai mici.
Graţie proprietăţilor terapeutice specifice fiecărui cristal din componenţa sa, această piramida orgonică din pietre semipretioase este foarte utilă în practicile energetice de vindecare şi echilibrare a planurilor emoţional, mental, spiritual şi fizic, de elevare energetică spațiului în care se află, contribuind la reducerea efectele nocive ale radiațiilor electromagnetice.

Vă recomandăm să folosiți piramida, nu doar ca un obiect de decor din pietre semiprețioase. Folosiți piramida orgonică și practicile de curățare energetică, meditație, tratamente energetice, pentru protejarea de radiațiile electromagnetice ale telefoanelor mobile, laptopului, tabletei, calcultorului etc.

 

Proprietățile pietrelor semiprețioase:

Cuarț aqua aura are o energie intensa care reflecta procesul alchimic care leagă aurul de cuarțul pur. Facilitează eliberarea de propriile limitări și generează spațiu pentru ceva nou, proces ce activează expresia energiei sufletului corespunzătoare celui mai mare potențial individual. Stimulează viziunea psihică, telepatia și intensificând comunicarea cu planurile superioare.
Cuarțul căpșună susține armonia în casa sau la locul de muncă, stima de sine a persoanelor ce vin din familii foarte critice ori ce au un partener dominator. Este cunoscută ca o piatră pentru a vă ajuta să vă înțelegeți propriile sentimente și pe cele ale altor oameni; vă ajută la atenuarea emoțiilor dureroase și la manifestarea iubirii. Ca o piatră a iubirii de sine și a înțelegerii, te va încuraja să fii cel mai bun și mai autentic sine al tău. Este o piatră minunată pentru cei care nu simt că sunt pe deplin înțeleși de alții, te va ajuta să ieși din umbră și să fii văzut.
Calcitul este ideal pentru clarificarea mentalului, dinamizează discernământul și preluarea armonioasă a rezonanțelor benefice mentale, emoționale și spirituale. Favorizeză echilibrarea polară (yin/yang), eliminarea rezidurilor emoționale și a energiilor negative.
Ametistul susține restabilirea legăturii dintre om și univers, facilitează dragostea pentru divin, apropierea de adevărata natură a acestuia și susține altruismul și inteligența spirituală. Activează intuiția și stimulează înclinațiile psihice. Are acţiune protectoare generală, transforma energiile „joase" în energii cu frecvențe elevate, proprii lumii spirituale și eterice. Facilitează curăţarea şi vindecarea în plan mental, emotional, spiritual şi fizic. Conferă detașare, calm, echilibru și pace în locul trăirilor tumultoase ce macină individul. Ajută în îndepărtarea sentimentelor de vinovăţie, a complexelor şi tendinţei de autodepreciere.
Cuarțul roz este considerat cel mai puternic cristal în înlăturarea traumelor emoționale, facilitează explorarea și înțelegerea planului afectiv, precum și echilibrarea structurii energetice. Induce o vindecare interioară profundă şi iubire de sine. Restabileşte încrederea şi armonia în relaţiile existente şi încurajează dragostea necondiţionată. Absoarbe cu blândeţe energia negativă şi o înlocuieşte cu vibraţii afectuoase. Favorizează iertarea de sine şi acceptarea, invocă încrederea în sine şi constiinţa propriei valori. Creează premisele conectării la sursa interioară a puterii și inspirației benefice.
Cuarțul (cristalul de stâncă) este cristalul cu cea mai mare capacitate de a depozita și amplifica energia subtilă, având efect vitalizant și echilibrant general. Facilitează liniștirea minții și deschiderea acesteia către mesajele intuitive ale sufletului. Protejează de energii malefice, inclusiv eterice și fizice (radiații).

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti L - V: 09.00 - 16.00

0731.358.376 0723.507.078 office@elvero.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!